Over mij

logo over marketing enz.

Stel jezelf eens voor?
Ik ben Ellen, een échte Brabander, nog niet zo oud, spontaan (aldus vrienden) en ik ga door het leven met een diploma Communicatiemanagement op zak. In het dagelijks leven ben ik (Recruitment) Marketeer bij Lead Benefits. Bij deze dynamische start-up houd ik me onder andere bezig met content-creatie, social media en websitebeheer voor diverse klanten. In mijn vrije tijd vind je mij op de tennisbaan of het voetbalveld. Kun je me daar niet vinden dan ben ik met slecht weer in de kroeg met vrienden en bij zonnig weer zit ik ongetwijfeld op het terras. Ook pak ik graag een festival mee om even lekker mee te bouncen op house muziek.

Vertel eens iets over je visie op communicatie?
Nadat ik weer eens over-enthousiast zat te praten over marketing, communicatie en imagineering zei mijn gesprekspartner tegen mij: zet jouw visie op communicatie eens op papier. Ik was er zelf niet van overtuigd dat ik als net afgestudeerde daar al een échte visie op had. Maar ik deed een dappere poging en schreef het volgende op papier: “Ik ben sterk van mening dat wanneer je een kwalitatief hoogstaand product verkoopt en een perfecte service verleent dat je geen reclame meer hoeft te maken voor je merk. Je creëert op deze manier zoveel ‘word of mouth’ en ‘free publicity’ dat je communicatie alleen nog maar hoeft te sturen. Bijvoorbeeld events organiseren en fanmarketing, of zorgen dat die ene klacht op een ludieke manier wordt opgelost. Het gaat hierbij om het overtreffen van de verwachtingen van de klant en dat is voor mij een ideaal.”

Waarom ben je de blog Over Marketing enz. begonnen?
Mijn blog begon klein, toen heette het nog ‘Ellen over Imagineering’. Door mijn afstudeerscriptie werd ik fan van het fenomeen imagineering, het creëren van een wereld waarbij anderen zichzelf uit de werkelijkheid wanen en daarmee probeer je de verwachtingen te overtreffen. Ik besloot begin 2014 mijn enthousiasme over imagineering te delen via een blog. Precies één jaar later keek ik terug en was bloggen een groot deel van mijn vrijetijdsbesteding geworden. Ik realiseerde me ook dat mijn interesses veel breder zijn dan alleen imagineering, maar alle onderwerpen hebben één gemeenschappelijke deler: marketing.  En zo werd ‘Over Marketing enz.’ geboren!

Waar schrijf je graag over?
Ik word enthousiast van nagenoeg alles wat met marketing te maken heeft, vandaar dat ik schrijf Over Marketing enz. Met een diploma Communicatiemanagement op zak en een baan als Marketeer is dat ook niet vreemd. Ik ben een nieuwsgierig type, daarom schrijf ik vaak over onderwerpen waar ik zelf graag meer van wil weten. Ieder blog-bericht is een avontuur welke mij nieuwe inzichten bezorgd. Het bijkomend voordeel is dat ik zelf op de hoogte blijf van de laatste marketing-ontwikkelingen, en jij ook als je mijn blog gaat volgen!

Mijn blog-berichten zijn in de volgende categorieën verdeeld:

Beleving-Imagineering Klantenservice-Webcare Marketing Social media

Human Resources CommunicatieOndernemenCoaching

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Anja Boerenkamp zegt:

    Mooie site Ellen!! Top!!

    Anja

  2. Hella van Rooij zegt:

    Ziet er echt goed uit Ellen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *